Scholen en bedrijven


Op zoek naar een bijzondere ervaring waarbij je samen echt een verschil kan maken? Schrijf je in als school of bedrijf en loop samen met jouw collega's of klasgenoten!

MEEDOEN ALS SCHOOL 

Ook basis- en middelbare scholen doen mee met de Nacht van de Vluchteling. Vaak is hun deelname onderdeel van een themaweek, waarbij in de klas aandacht wordt besteed aan de vluchtelingenthematiek. In de voorbereiding ondersteunen we jullie met de registratie en promotie materiaal. Tijdens de Nacht komen leerlingen in aanraking met het thema door persoonlijke verhalen die onderdeel zijn van de route. Zo investeren we samen in een stukje bewustwording over verschillende humanitaire crisis in de wereld en het leven van mensen op de vlucht. 

Bekijk de brochure voor scholenMEEDOEN ALS BEDRIJF OF ORGANISATIE
 

Meedoen als bedrijf of organisatie biedt mooie kansen voor teambuilding en stimuleert medewerkers om te bewegen en gezond te blijven. Samen maken jullie een onvergetelijke Nacht mee, waar iedereen nog lang over na zal praten. Je kan als werkgever op verschillende manieren jullie team ondersteunen, bijvoorbeeld door hen te helpen met een startdonatie.
Vanaf de zijlijn zullen wij de teamcaptains zo goed mogelijk ondersteunen. Zo krijgt je toegang tot de speciale bedrijven toolkit met handige tips en inspirerende actiemails en bieden we gepersonaliseerde content aan. Alles om jullie te helpen bij het werven van zoveel mogelijk teamleden en sponsors!

Bekijk de brochure voor bedrijven

Heb je interesse? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee!

Downloads:

Doe mee als school Download
Doe mee als bedrijf Download
Made with by Kentaa
Delen